Logo chemomed - www.chemomer.ro
 
 
Efectele imunitatii crescute asupra cancerului dovedit
 
 

In primul rand ce puteti sa-mi spuneti despre fondul acestui studiu?
Tsunekawa
: Scopul acestui studiu a fost de a verifica efectul asupra pacientilor bolnavi de cancer a “terapiei imunomodulatorii” bazate pe conceptul “Ryoyo” utilizat in clinica mea. Cred ca aceasta mareste capacitatea de vindecare si imunitatea pacientilor cu ajutorul alimentatiei si “ingrijii zilnice” fizice si mentale, toate acestea avand efecte terapeutice asupra pacientilor.


In orice caz apropierea de medicina vestica este in principal bazata pe eliminarea celulelor canceroase iar conceptul de utilizare a BRM-ului pentru marirea si recuperarea imunitatii nu este asa obisnuita. Am simtit ca efectul terapeutic poate fi marit prin utilizarea alimentatiei functionale, incluzand Bio Bran-ul ca parte a terapiei imunomodulatorii.


De ce acest studiu a fost focalizat pe pacienti in stadiul IV de boala?
Tsunekawa: Tsunekawa: 70-80% dintre pacientii din clinica mea nu raspund la tratamentele clasice cum ar fi medicamentele anticancerigene, terapia cu radiatii si chirurgie din cauza recidivelor sau metastazelor sau, pur si simplu, din cauza ca le-a fost spus ca boala lor este incurabila. Pentru aceste motive acest studiu a inclus 20 de pacienti in stadiul IV si 5 pacienti in stadiul III. (tabel 1)

Puteti explica metoda utilizata pentru terapia imunomodulatorie in termeni practice, populari?
Tsunekawa: Am utilizat medicamente chinezesti, o infuzie de vitamina C in doza mare (20-30g/zi) si o injectie subcutanata cu vaccin Maruyama la cativa pacienti pentru a mari capacitatea lor de vindecare si imunitatea. Bio Bran a fost de asemenea administrat in doza de 3 g/zi. Activitatea celulei lor NK a fost masurata ca si un idex pentru imunitate, iar markerii lor tumorali au fost de asemenea masurati ca si un indicator al activitatii cancerului.

Imunitatea a crescut la 85% dintre pacientii in stadiul IV iar markerii tumorali au scazut la 65% dintre ei.

Care au fost rezultatele acestui studiu?
Tsunekawa: Activiatatea crescuta a celulei NK a fost observata la 22 dintre cei 25 de pacienti urmariti pentru cel putin 6 luni (88%) si la 17 dintre cei 20 de pacienti in stadiul IV.



Cum trebuie sa interpretam nivelul activitatii celulelor NK?
Tsunekawa: Activitatea celulei NK variaza de la individ la individ. Nivelul standard este in general de 30-40%. Multi subiecti au niveluri scazute ale activitatii din cauza medicamentelor anticancerigene si terapiei cu radiatii, dar schimbarile in timp sunt probabil datorate modificarilor in imunitate.

Care sunt rezultatele pentru markerii tumorali?
Tsunekawa: Nivelurile scazute ale markerilor tumorali au fost observate la 13 dintre cei 20 de pacienti (65%). Nivelul markerilor tumorali a fost in conexiune inversa legat de activitatea celulelor NK in multe cazuri, cu alte cuvinte, nivelul markerilor tumorali a tins sa scada cand imunitatea a crescut. Partea importanta este ca viata pacientilor a fost prelungita iar simptome cum ar fi durerea s-au imbunatatit conform QOL. Aceasta a fost aratata de faptul ca a fost posibila urmarirea multor pacienti in stadiul IV de boala pentru o perioada lunga de timp chiar si a pacientilor din afara studiului. Cred ca este semnificativ ca Bio Bran-ul nu numai a scazut cifrele si a prelungit viata dar a si imbunatatit si mentinut QOL.

Au fost vreun pacient care a avut un raspuns complet?
Tsunekawa: Exista un exemplu al unei femei de 41 de ani cu cancer de san recidivant in stadiul IV care a avut metastaze osoase in tot corpul. A vizitat clinica noastra inca din iulie 2001 iar markerii ei tumorali si activitatea celulei NK au fost masurate in timp. La prima vizita activitatea celulei ei NK avea un nivel scazut , 9.3% iar doi markeri tumorali au fost foarte mari.

I-am dat instructiunile privind “ingrijirea zilnica” si i-am prescris Bio Bran in doza mentionata anterior, vitamina C in doza mare si diferite medicamente chinezesti. Activitatea celulei ei NK a crescut la 33.7% intr-o luna iar markerii tumorali au scazut rapid. Dupa doua luni markerii ei tumorali s-au normalizat si de atunci au ramas intr-un stadiu normal. Simptome subiective cum ar fi durerea datorata metastazelor osoase au disparut in luna a saptea iar medicamentele anticancerigene au fost retrase in a 13 luna. Inca nu are nici un simptom la 28 de luni si nu a fost admisa in spital.

Posibilitatea unei terapii de “somnolenta” pentru suprimarea activitatii celulelor canceroase.

Imunitatea crescuta face sa fie posibila pentru celulele pacientului coexistenta cu cancerul?
Tsunekawa: Din experienta mea clinica cred ca activitatea celulelor canceroase a fost suprimata sau oprita si aceasta este posibil sa “adoarma” celulele canceroase prin cresterea imunitatii utilizand tratamente standard combinate cu Bio Bran ca cel mai potrivit tratament pentru pacienti cu diverse stadii ale cancerului.

Care credeti ca este rolul Bio Bran-ului in terapia imunomodulatorie?
Tsunekawa: Cred ca daca este utilizat in combinatie cu tratamentele standard le completeaza efectele. Din cate am observat Bio Bran reduce reactiile adverse ale medicamentelor anticancer facand posibil tratamentul cu aceste medicamente fara sa scada imunitatea. Important este ca face mai usoara suportarea tratamentului oncologic standard.

Ce credeti despre posibilitatile viitoare ale Bio Bran-ului avand in vedere rezultatele acestui studiu?
Tsunekawa: Adevarul crucial este ca Bio Bran creste imunitatea si imbunatateste QOL conform acestui studiu. Eu insami am fost surprins de rezultatul care arata imbunatatirea in durata si calitatea vietii. Sper ca mecanismul de actiune poate fi clarificat pentru a defini pozitia sa ca BRM.
 
 
  comenteaza articolul   Imprima articola
 
 
 
 
Cosul dvs.(0)
Comenzi telefonice
021 332 7102
021 332 7164
 
 
Iveron Soft