Logo chemomed - www.chemomer.ro
 
 
Bio Bran, o alternativa reala importiva CANCERULUI
 
 
Ma numesc P.E am 61 de ani si sunt din Calafat. Acum sase ani am fost diagnosticata cu cancer la san gradul 3. Am fost operata. Dupa cinci ani de la operatie boala a recidivat.
Ma simteam foarte rau,nu mai aveam pofta de mancare, putere si nici pofta de viata. Nu puteam sa fac nici un efort deoarece oboseam foarte tare.
    Vazundu-ma la pat, distrusa complect copiii m-au dus la un medic oncolog.In urma analizelor si tomografului m-a diagnosticat cu noduli metastazici intercostali, subclaviculari si la plamani, medicul nu le-a dat copiilor prea multe sperante, urmand sa raman in spital pentru tratamentul cu chimioterapie. In acest timp copiii au cautat solutii alternative cu chimioterapia prin prieteni si internet unde au descoperit BIO BRAN 1000/250 / MGN-3 Arabinoxilan.
      Sunand la numarul postat pe site am obtinut mai multe informatii de la Dna  Poiana.L de la compania Chemomed despre modul in care actioneaza BIO BRAN si astfel am hotarat sa il achizitionam. Dupa cateva luni de chimioterapie in paralel cu BIO BRAN m-am simtit din ce in ce mai bine iar rezultatul analizelor mi-a dat si mai multe sperante.
       Starea mea incepuse sa se imbunatateasca putand astfel sa fac scurte plimbari si reusind chiar sa ajung la greutatea pe care o aveam de obicei.
       Astazi, la un an de la urmarea tratamentului de chimioterapie cu BIO BRAN, rezultatele analizelor au fost uimitoare, nodulii gasiti acum un an au disparut complet .
       Fiind foarte multumita de rezultatele actiunii BIO BRAN-ului m-am decis sa il iau in continuare deoarece ma ajuta sa ma simt foarte bine.
       Tin sa multumesc companiei Chemomed pentru sfaturile acordate si pentru promtitudinea cu care medicamentele mi-au fost livrate la domiciliu lunar. Il recomand tuturor bolnavilor indiferent de ce afectiuni sufera deoarece chiar face minuni.
 
  comenteaza articolul   Imprima articola
 
 
 
 
Cosul dvs.(0)
Comenzi telefonice
021 332 7102
021 332 7164
 
 
Iveron Soft