Logo chemomed - www.chemomer.ro
 
 
Bio Bran in neoplasm de colon
 
 

Sunt V.G din Segarcea,jud.Dolj. Am 64 de ani;anul trecut,in iunie 2008 am fost diagnosticat cu neoplasm de colon sigmoid terminal drept. Cu alte cuvinte, am avut o tumora maligna de 14 cm in partea superioara a colonului si a necesitat urgent interventie chirurgicala. In aceeasi luna am fost operat la Spitalul Clinic de Urgenta Militar "Dr. Stefan Odobleja"Craiova. La operatie,doctorul a constatat ca tumora improscase putin ficatul si erau cateva metastaze in ficat


Trebuie sa precizez ca scazusem foarte mult in greutate: de la 87 Kg ajunsesem la cel mult 70 KG.

Tot de la un medic - internist - am aflat ca si la noi in tara a aparut acest produs numit BioBRAN, care m-ar putea ajuta.Si s-a dovedit ca a avut dreptate! Am inceput sa iau BioBRAN 1000, cate 3 pliculete pe zi, fara intrerupere si ma simteam din ce in ce mai bine, incepand sa iau si in greutate. La numai 2 luni de cura cu BioBRAN 1000 am facut din nou investigatii de laborator si mi-au iesit foarte bune:valorile ficatului au iesit foarte bune - transaminazele,electroforeza, tot! - Acum,dupa inca 4 luni,deci la 6 luni de cura cu BioBRAN 1000, la ecografie s-a vazut nu numai ca nu s-au inmultit metastazele,ci chiar sunt mult mai putine - una,doua -si acestea foarte vagi!
      Pentru ca si eu si sotia mea stim ce inseamna sa treci prin asa ceva,indemnam pe toti bolnavii care au astfel de probleme sa incerce sa ia acest produs suta la suta naturist, pentru ca este cu adevarat bun si de mult folos.
      Eu va spun si spun tuturor ca ma simt foarte bine am acum 92 de kg ca greutate si muncesc la fel ca atunci cand nu eram bolnav, fara sa obosesc deloc si va rog sa intelegeti ca nu am luat numic altceva,nici un medicament decat Bio Bran 1000. Sa stiti ca nu tin vreun regim anume; nu, dar eu sunt un om foarte ponderat in toate si mananc multe fructe si sucuri de fructe,atat.
      Acum continui sa iau cate un plic de Bio Bran 1000 pe zi pentru intretinere si mi-e foarte bine asa.
    Multumesc lui Dumnezeu pentru aceasta si pentru ca este si la noi acest produs naturist excelent Bio Bran, care e accesibil oricui. Sanatate multa tuturor!

 

Cu stima,

V.G

 
  comenteaza articolul   Imprima articola
 
 
 
 
Cosul dvs.(0)
Comenzi telefonice
021 332 7102
021 332 7164
 
 
Iveron Soft