Logo chemomed - www.chemomer.ro
 
 
PICA-N-DERM - inovatie impotriva acneei si punctelor negre
Pret: 26,00 RON
Disponibilitate: in 48 de ore
021 332 7164
Cum cumpar ?
Pune in cos
 
 
 

Comandati 1 Pica-n-Derm si veti primi GRATUIT 1 Pica-n-Derm
Astfel, veti beneficia de un tratament pentru 2 luni
(valoare pachet cele 2 produse: 26 ron, in loc de 52 ron)


(Oferta promotionala valabila in limita stocului disponibil. In urma comenzii dvs, veti fi contactat de un reprezentant al companiei noastre pentru confirmare )

De cate ori nu am fost suparate pentru ca in zilele importante pentru noi aveam cosuri? De cate ori punctele negre si petele ne-au facut sa ne pierdem zambetul?

Solutia este data de ingredientele sale naturale si de principiul unic de revigorare a circulatiei sanguine la nivelul pielii, lucru recunoscut de medicii dermatologi si specialisti in cosmetica.

COMPOZITIE

  • Bacuchiol (extract din ulei medicinal indian): regenereaza, curata in profunzime, anihileaza radicalii liberi, antimicrobian, revigoreaza circulatia sanguina;
  • Vitamina E: creste capacitatea de reinnoire a celulelor si protejeaza pielea de influentele nocive ale mediului, efect carminativ, antiinflamator, antioxidant; 
  • Bisabolol (extras din musetel): antiinflamator, antimicotic; 
  • Ceara de albine: hranire, regenerare, emolient.

AVANTAJE
  • Previne si combate acneea
  • Previne si combate punctele negre 
  • Previne si combate petele si mancarimile de la nivelul pielii 
  • Echilibreaza efectele hipersecretiei hormonale (reducand predispozitia la acnee si puncte negre)
  • Controleaza excesul de sebum si mentine in limite normale incarcatura bacteriana de la nivelul pielii
  • Nu exfoliaza pielea
  • Nu contine cortizon

Numai aplicarea regulata a cremei PICA-n-DERM previne si combate cu succes acneea si punctele negre. PICA-n-DERM face ca senzatia de mancarime sa dispara, nu exfoliaza pielea si are grija de ea fara a o supune la stress.

MOD DE FOLOSIRE
Se recomanda ca zonele afectate sa fie curatate riguros dimineata si seara, apoi aplicati crema cu varful degetelor si masati locul usor, prin apasare usoara timp de aproximativ 30 secunde. Veti simti o usoara incalzire a pielii iar locul pe care ati aplicat crema se va inrosi, semn ca circulatia sanguina se accelereaza. Pielea isi revine la culoarea normala dupa aproximativ 20 minute. La inceput acneea nu va disparea ci se poate chiar extinde. Este un efect normal iar tratamentul trebuie sa fie continuat. Spalati mainile foarte bine dupa aplicare.

TRATAMENTUL CU PICA-N-DERM
PICA-N-DERM are ingrediente active ce combat ambele probleme. Inmultirea bacteriilor ce cauzeaza iritatiile pielii sunt inhibate in procesul de crestere de ingrediente active antibacteriene. Secretia de sebum este inhibata si astfel porii sunt eliberati, PICA-n-DERM putand, in acelasi timp, sa patrunda prin piele in centrul cosurilor si punctelor negre. Pielea devine astfel curata si poate sa respire din nou. Oamenii de stiinta germani si indieni au folosit la producerea acestui produs un ulei indian de plante (bacuchiol) ce a fost folosit cu success in medicina indiana naturista, pe parcursul a mii de ani, pentru combaterea problemelor pielii. PICA-n-DERM mai contine Vitamina-E si bisabolol (extras din musetel), care are efect antiinflamator. Patrunde in straturile pielii si revigoreaza circulatia sangelui, lucru de o deosebita importanta in tratarea acneei, a punctelor negre si a petelor de pe piele. Efectele cremei PICA-n-DERM pot fi sustinute de un anumit stil de viata: evitati condimentele iuti, caci acestea maresc secretia de sebum. Dormiti suficient si iesiti frecvent in aer liber. Oricine sufera de cosuri sau puncte negre stie ce problema solicitanta este aceasta .

Prezentare

tub cu crema de 20 g


 

 

 

 

 

 




(cuvinte cheie: acnee, tratament antiacneic, curatarea punctelor negre, cosmetice naturale, tratamente naturale, naturiste, dermatocosmetice naturale, dermato cosmetice, trateaza acneea, trateaza natural acneea, cum tratam acneea, trateaza petele de pe piele, bisabolol, extras din musetel, cel mai bun in tratarea acneei, punctele negre, cadouri de martisor, cadouri de 8 martie, cadouri de sarbatori, cadouri de paste, cel mai bun produs natural impotriva acneei, cel mai eficient produs natural in tratarea acneei, cel mai bun produs natural in tratarea punctelor negre, cel mai eficient produs in tratarea impotriva punctelor negre, cel mai bun produs natural impotriva petelor de pe piele, cel mai eficient produs impotriva petelor de pe piele, cum tratezi natural acneea, cel mai bun magazin de produse naturiste, cel mai bun magazin online de produse naturiste, cel mai bun magazin online de medicamente, cele mai mici preturi la medicamente, cele mai mici preturi la produse cosmetice, cele mai mici preturi la suplimente alimentare, cea mai buna farmacie online, farmacie online cu cele mai mici preturi, farmacie online, cea mai buna farmacie virtuala, cea mai buna farmacie, cel mai bun magazin de produse naturiste, cea mai buna farmacie naturista )

 
 
Recomanda unui prieten  |  Printeaza | Alte produse
 
 
 
 
Cosul dvs.(0)
Comenzi telefonice
021 332 7102
021 332 7164
 
Recomandari
 
VISO DETERGENTE - Curatator natural cu Polifenoli din strugure si Ozon
Pret: 44,00 RON
Detalii
VISO SCRUB - Exfoliator cu Polifenoli din struguri si fond din samburi de caise
Pret: 55,00 RON
Detalii
FILL RIGEN - Microemulsie inovatoare antirid si regeneratoare
Pret: 140,00 RON
Detalii
 
 
Iveron Soft