Logo chemomed - www.chemomer.ro
 
 
SNELL FARMA CELL SYSTEM - Sistem ideal pentru combaterea celulitei
Pret: 170,00 RON
Disponibilitate: in 48 de ore
021 332 7164
Cum cumpar ?
Pune in cos
 
 
 
Snell Farma Cell System este un sistem inovator de tratament si prevenire in 2 faze a celulitei, precum si a aspectului de coaja de portocala al pielii, a stagnarii de lichide datorate circulatiei proaste si de acumulari adipoase.

Inovatia Snell Farma Cell System se bazeaza pe micromasajul constant si benefic care are loc in toate fazele tratamentului:

  • Faza intaia  - manusa cu forma speciala anatomica cu semisfere active si calibrate a fost creata pentru aplicarea emulsiei naturale, pentru a stimula circulatia periferica si favorizeaza absorbtia produsului, imbunatateste oxigenarea pielii si metabolismul celular favorizand reducerea acumularii grasimilor, drenajul de lichide si a toxinelor. Dimensiunile sferelor prezente pe manusa au fost studiate cu precizie pentru tratamentul partilor corporale afectate de celulita si au o actiune eficienta, nedureroasa si calmanta.
  • Faza a doua  - o data aplicata crema si exercitat masajul cu manusa anatomica, pot fi imbracati pantalonii micro-masaj. Materialul unic, tesatura micro formata din foarte mici parti in relief inconjurate de o tesatura moale este capabila sa detecteze suprafetele critice afectate de celulita si sa le trateze efectuand un micro masaj. Dupa 4 saptamani se pot deja observa primele rezultate, iar dupa 8-12 saptamani imbunatatire sunt chiar evidente. Depunerile de grasime precum si soldurile isi schimba forma capatand o forma mai zvelta iar pielea isi recapata compactitatea si tonusul.
 AVANTAJE:

Sistem complet de prevenire şi combat ere a celulitei in mod natural. Remodelează si tonifica musculatura. Lasa pielea netedă, sănătoasă. Efectul de reglare a celor doua elemente remodeleaza profilul, elimina consecintele inestetice ale celulitei si previne aparitia acesteia. Contururile zonelor critice apar mult mai definite iar pielea isi recapata elasticitatea si tonifierea. Oferiti-va un corp perfect cu sistemul Snell Farma Cell System.
 
 
Recomanda unui prieten  |  Printeaza | Alte produse
 
 
 
 
Cosul dvs.(0)
Comenzi telefonice
021 332 7102
021 332 7164
 
 
Iveron Soft