Logo chemomed - www.chemomer.ro
 
 
Cu BIO BRAN 1000/250/MGN-3, CANCERUL a mai pierdut un pas!
Disponibilitate: disponibil
021 332 7164
Cum cumpar ?
 
 
Prezentare produse
Denumire Dimensiuni Pret  
BIO BRAN 1000, 1000mg Arabinoxilan/ plic, cutie x 30 plicuri Lungime: 1.00 cm
Latime: 1.00 cm
Inaltime: 1.00 cm
515,00 RON
Pune in cos
BIO BRAN 250, 250mg Arabinoxilan / tableta, 50 tablete/ cutie Lungime: 1.00 cm
Latime: 1.00 cm
Inaltime: 1.00 cm
215,00 RON
Pune in cos
BIO BRAN PLUS, 50mg Arabinoxilan si 112 mg Drojdie de Bere / tableta, 90 tablete/ cutie Lungime: 1.00 cm
Latime: 1.00 cm
Inaltime: 1.00 cm
126,00 RON
Pune in cos
BIO BRAN PLUS- OFERTA SPECIALA: pachet de 3 cut + 1 cut gratuit Lungime: 1.00 cm
Latime: 1.00 cm
Inaltime: 1.00 cm
378,00 RON
Pune in cos
BIO BRAN 250, 250mg Arabinoxilan / tableta, 50 tablete/ cutie; OFERTA SPECIALA: pachet de 4 cut Lungime: 1.00 cm
Latime: 1.00 cm
Inaltime: 1.00 cm
800,00 RON
Pune in cos
BIO BRAN 1000, 1g Arabinoxilan / plic, cutie x 30 plicuri; OFERTA SPECIALA: pachet de 4 cut Lungime: 1.00 cm
Latime: 1.00 cm
Inaltime: 1.00 cm
1.880,00 RON
Pune in cos
OFERTA SPECIALA! Cumparati 4 cut de BioBran 1000 si primiti gratuit 4 cut de Anoxe- oferta valabila doar persoanelor fizice - in limita stocului disponibil! Lungime: 1.00 cm
Latime: 1.00 cm
Inaltime: 1.00 cm
1.880,00 RON
Pune in cos
 

 
Pentru a putea vizualiza acest fil este nevoie sa aveti instalat Flash Player versiunea 8.0. In cazul in care nu o aveti o puteti instala apasand aici.

Cand sanatatea este la mijloc, trebuie sa stim ce poate si ce nu poate sa faca un supliment pentru noi. Nu reclama sau strategiile de marketing trebuie sa determine utilizarea unor asemenea produse, ci doar dovezile eficientei lor. Cand avem in fata situatii ce privesc viata si moartea, este mai bine sa utilizezi suplimente cu rezultate documentate si de la companii care isi pot sustine afirmatiile facute la adresa produselor pe care le au, cu materiale obtinute din cercetari clinice la nivel international ce au fost publicate.
Daiwa Pharmaceutical Co.Ltd- Japonia, este o astfel de companie, iar supliment nutritiv Bio Bran 1000 / MGN-3,  100% natural (GMO free), ramane probabil cel mai puternic  imunostimulant de pe piata in momentul de fata utilizat ca adjuvant in terapia anticanceroasa, chiar si in paralel cu chimioterapia, marindu-i efcienta si reducandu-i efectele negative.

BioBran 1000 este un supliment nutritiv cu activitate imunostimulatoare utilizat de peste 15 ani in S.U.A., Japonia, Anglia etc. Denumirea comerciala este BioBran 1000 (marca inregistrata) si este fabricat de DAIWA Pharmaceutical Co.Ltd.,- Japonia. Componenta activa este MGN-3 Arabinoxilan. Arabinoxilanul - este un polimer a doua pentaze L(+) Arabinoza si D(+) Xiloza este unul din componentele hemicelulozei B care la randul ei este partea hidrolizabila a cortexului boabelor de cereale (grau, orez, porumb). Tarata rezultata din decorticarea orezului este valorificata ca fibra alimentara. Arabinoxilanul din aceasta fibra este eliminat nedigerat deoarece la greutatea moleculara naturala nu este solubil.

 Dr.Ghoneum M. din Departamentul de Imunologie al Universitatii DREW din Los Angeles a avut ideea de a reduce greutatea moleculara a Arabinoxilanului extras din tarata de orez prin hidroliza partiala enzimatica, operatie ce a dus la fractiuni moleculare partial solubile care pot fi absorbite din intestin intr-o cantitate semnificativa ca imuno-modulator limfocitar. Hidroliza este efectuatã cu un extract din ciuperca schiitake (Lentium M), utilizatã în Japonia în tratamentul cancerului. Produsul de hidrolizã contine în afarã de arabinoxilanul modificat ca biodisponibilitate, fracþiuni de hemicelulozã B, diverse polizaharide si proteoglicoli.
Se poate observa cã ingredientele produsului BioBran 1000 sunt toate de origine vegetalã, nemodificate genetic iar manipularea lor se face în absenþa solventilor sau catalizatorilor chimici, fapt ce conduce la un produs real natural.
Testele preclinice au dovedit lipsa mutatiilor genetice, toxicitate acutã sau cronicã practic inexistentã si o puternicã activitate imuno-stimulantã (in vitro si in vivo).
In prestigioasa revista Int.Immunotherapy (XIV, 2/88-89, 1998) Dr.Ghoneum raporteaza o dublare a activitatii limfocitelor NK (NaturalKiller) dupa o saptamana de administrare a 3g / zi si o triplare dupa 2 luni. In abstract-ul unui simpozion din acelasi an se descrie spectaculoase cresteri ale ratei de diviziune a limfocitelor T si B (experiment in vivo). Williams D. (Alternatives for Health Conscious Ind, nr.15, sept 1998) descrie cresteri ale nr. de granulozitati din limfocitele NK, a nivelului de interferon si a factorului de nacrozare a tumorilor (TNF).
Studii clinice (disponibile la cerere) desfasurate in spitale din Japonia, au definit domeniul de utilizare al Arabinoxilanului modificat; preparatul care il contine este un supliment nutritional puternic imunostimulant, lipsit de toxicitate.

 


 

BioBran este administrat ca adjuvant al terapiei:
 
-          Anticanceroasa conventionala (medicamentoasa), indiferent de tip sau stadiu inclusiv leucemie. Reduce diseminarea chirurgicala si depletia imunitara indusa radio sau chimioterapic. (Reduce efectele negative ale chimioterapiei si radioterapiei, marind totodata eficienta acestor tratamente)
-          Anticanceroasa neconventionala cu inhibitori angiogenetici, medicamentosi (endostatin, angiostatin) sau remedii naturiste (cartilaj de rechin, diete, sucuri vitaminizante etc.);
 
BioBran este indicat ca supliment nutritiv si in afectiuni precum:
 
-          Stari precanceroase (displazii) ( 1g (1 plic) pe zi);
-          Hepatita B si C;
-          Diabet (noninsulino dependent)
-          Reumatism cronic;
-          SIDA
-          Infectii cornice (bacteriene, virale, fuegice) ( 1g (1 plic) pe zi);
-          Virozelor respiratorii acute mai ales la persoanele în vârstã ( 1g (1 plic) pe zi);
-          Tabagism, etilism.
 
BioBran mai este indicat ca supliment nutritiv pentru:
 
-          Persoane deficiente imunitar; ( 1g (1 plic) pe zi)
-          Persoane provenind din familii antecedente neoplazice heredo-colaterale;
-          Personal care trãiesc sau lucreazã în medii cu noxe (aglomeraþii urbane, respectiv, industria chimicã, rafinãrii, vopsitorii, etc);
 
FORMA DE PREZENTARE
 
1. O cutie Bio Bran 1000 contine 30 de plicuri. Fiecare plic contine 2g de pulbere granulata suspendabila, din care 1000 mg Arabinoxilan (extract bioactiv) si 1000 mg aditivii de conditionare sunt de origine vegetala (celuloza microcristalina, dextrina, amidon de porumb) sau minerala (fosfat tricalcic).
2. O cutie BioBran 250, contine 50 de tablete, fiecare tableta continand 250 mg Arabinoxilan.
 
NOTA: Un plic BioBran 1000 este echivalentul a 4 tablete BioBran 250.
 
ADMINISTRARE BIOBRAN 1000/ MGN-3 Arabinoxilan :
 
Se dizolva continutul plicului in putina apa plata sau ceai si se administreaza dupa mese, dupa cum urmeaza:
 
A) Pentru cresterea imunitatii si mentinerea sanatatii generale foarte bune (reducerea riscului la imbolnaviri) se recomanda utilizarea a minimum 0,5g - 1g Arabinoxilan / zi, astfel:
- Daca utilizati BioBran 1000 (cutie cu 30 plicuri, cu 1000mg Arabinoxilan / plic) veti administra intre 1/2 - 1 plic / zi, intr-o singura doza sau cel mult 2 doze (se poate diviza in doua doza de administrat). Adica puteti dizolva plicul in putina apa, agitati continutul si puteti consuma intreaga cantitate sau ½ dupa masa de dimineata si cealalta ½ dupa masa de pranz.
- Indiferent de forma de prezentare (BioBran 1000 sau BioBran 250), utilizarea se face cat de mult timp posibil, sau pe perioade de cel putin  2 luni cu cel mult 1 luna pauza intre ele.
 
B) Ca adjuvant in terapia antineoplazica (anticanceroasa) se recomanda utilizarea in doua etape, astfel:

Etapa 1, in primele 2 luni: Administrarea a minimum 2-3g Arabinoxilan/ zi sau cel putin 30mg Arabinoxilan /Kg corp/ zi ( 2-3 plicuri/ zi) pe o perioada de 2 luni, cate unul dupa mese, dizolvat in putina apa sau ceai;

Etapa 2, dupa primele 2 luni: Se continua utilizarea Bio Bran 1000 cu doza de intretinere de minimum 1g Arabinoxilan/ zi ( minimum 1 plic/ zi) dupa 1-2 mese, A LA LONG,  sau cat de mult timp posibil.
 
NOTA:
- 30 mg Arabinoxilan/ Kg corp/ zi la o persoana de 70 Kg greutate inseamna 2100 de mg Arabinoxilan/ zi adica minimum 2 plicuri/ zi
-
30 mg Arabinoxilan/ Kg corp/ zi la o persoana de 90 Kg greutate inseamna 2700 de mg Arabinoxilan/ zi adica minimum 3 plicuri/ zi
 
RECOMANDARE:
- Pentru situatii grave se recomanda, in ambele etape, suplimentarea dozei de administrare cu 1g Arabinoxilan pe zi, respectiv 1 plic/ zi, respectiv 3 plicuri/ zi in loc de 2 (pentru persoane cu greutate de aprox. 70 kg) si 4 plicuri/ zi in loc de 3 (pentru persoane cu greutate de aprox. si peste 90kg).
- Daca urmeaza sa incepeti tratamentul chimioterapic / radioterapic, se recomanda inainte cu 2-3 saptamani de inceperea tratamentului, administrarea a 1-3g Arabinoxilan / zi (1-3 plicuri / zi), in una - trei prize zilnice, dupa masa.
- Daca ati inceput tratamentul chimioterapic/ radioterapic, se recomanda administrarea a 2-3g Arabinoxilan / zi (2-3 plicuri / zi), in doua sau trei prize zilnice, dupa mese.
BioBran reduce efectele negative ale acestor tratamente si totodata creste eficienta lor.
 
 
ADMINISTRARE BIOBRAN 250 / MGN-3 Arabinoxilan:
 
Se administreaza dupa mese doza recomandata, dupa cum urmeaza:
 
A) Pentru cresterea imunitatii si mentinerea sanatatii generale foarte bune (reducerea riscului la imbolnaviri) se recomanda utilizarea a minimum 0,5g - 1g Arabinoxilan / zi, astfel:
 
- Daca utilizati BioBran 250  (cutie cu 50 tablete, cu 250 mg Arabinoxilan / tableta) veti administra intre 2-4 tablete pe zi, intr-o singura doza sau cel mult 2 doze. Astfel, puteti administra 4 tablete o data/ zi dupa o masa, sau in doua reprize, 2 tablete dupa masa de dimineata si 2 tablete dupa masa de pranz (sau 1 tableta dupa masa de dimineata si 1 tableta dupa masa de pranz).
- Indiferent de forma de prezentare (BioBran 1000 sau BioBran 250), utilizarea se face cat de mult timp posibil, sau pe perioade de cel putin  2 luni cu cel mult 1 luna pauza intre ele.
 
B) Ca adjuvant in terapia antineoplazica (anticanceroasa) se recomanda utilizarea in doua etape, astfel:

Etapa 1, in primele 2 luni: Administrarea a minimum 2-3g Arabinoxilan/ zi sau cel putin 30mg Arabinoxilan /Kg corp/ zi ( 8-12 tablete / zi) pe o perioada de 2 luni, cate 4 tablete dupa mese, administrat cu putina apa sau ceai;

Etapa 2, dupa primele 2 luni: Se continua utilizarea Bio Bran 1000 cu doza de intretinere de minimum 1g Arabinoxilan/ zi ( minimum 4 tablete/ zi) dupa 1-2 mese, A LA LONG,  sau cat de mult timp posibil. Astfel, puteti administra 2 tablete dupa masa de dimineata si 2 tablete dupa masa de pranz, sau toate cele 4 tablete o data, dupa masa de dimineata sau pranz.
 
NOTA:

- 30 mg Arabinoxilan/ Kg corp/ zi la o persoana de 70 Kg greutate inseamna 2100 de mg Arabinoxilan/ zi adica minimum 8 tablete/ zi
-
30 mg Arabinoxilan/ Kg corp/ zi la o persoana de 90 Kg greutate inseamna 2700 de mg Arabinoxilan/ zi adica minimum 12 tablete / zi
 
RECOMANDARE:
- Pentru situatii grave, se recomanda in ambele etape suplimentarea dozei de administrare cu 1g Arabinoxilan pe zi, respectiv cu 4 tablete/ zi, respectiv 12 tablete/ zi in loc de 8 tablete (pentru persoane cu greutate de aprox. 70 kg) si 16 tablete/ zi in loc de 12 tablete (pentru persoane cu greutate de aprox. si peste 90kg).
- Daca urmeaza sa incepeti tratamentul chimioterapic / radioterapic, se recomanda inainte cu 2-3 saptamani de inceperea tratamentului, administrarea a 1-3g Arabinoxilan / zi (4 - 12 tablete / zi), in una - trei prize zilnice, dupa masa.
- Daca ati inceput tratamentul chimioterapic/ radioterapic, se recomanda administrarea a 2-3g Arabinoxilan / zi (8 – 12 tablete / zi), in doua sau trei prize zilnice, dupa mese.
 
BioBran reduce efectele negative ale acestor tratamente si totodata creste eficienta lor.
 
_____________________________________________________________________________________________

 

 UN NOU CAPITOL IN VINDECARE

 


BIO BRAN PLUS

 

BioBran Plus este supliment nutritiv 100% natural, varianta modificata a BioBran / MGN-3 Arabinoxilan, imbunatatit cu Drojdie de bere. BioBran Plus a fost in principal conceput pentru reducerea riscului la imbolnaviri, sustinerea imunitatii la un nivel ridicat si a unei stari optime de sanatate.

 
BioBran / MGN-3 Arabinoxilan este produs printr-un procedeu inovativ, brevetat, prin care taratele de orez sunt descompuse cu ajutorul enzimelor extrase din ciupercile Shiitake, pentru a avea o absorbtie optima. Asigura intarirea si mentinerea imunitatii la un nivel inalt (vezi prezentare BioBran 1000).
 
Drojdia de bere, bogata in beta-gluconi, cativa nutrienti precum vitamina B, aminoacizi si minerale precum cromul si seleniul, aujata formula BioBran sa devina mai puternica la nivel imunomodulator, intareste efectul BioBran-ului si sistemului imunitar. Aduce un Plus in eficienta BioBran.
 
Drojdia de bere este uscata pentru a facilita o mai buna digestie si absorbtie a nutrientilor. Amareala compusului este indepartata din drojdie.

 
BioBran Plus
este 100% natural, non toxic, nu are efecte secundare, nu creaza dependenta, nu are ingrediente modificate genetic (GMO free) si este recomandat si vegetarienilor (vedeti Avantaje: BioBran 1000).

 
Compozitie/tableta: BioBran (corpus cu MGN-3 Arabinoxilan din tarate de Orez/Oryza sativa) – 50 mg, drojdie de bere – 112mg, excipienti: dextrina, celuloza microcristalina, glicero-esteri ai acizilor grasi, pudra de cacao, shellac.
 

Prezentare: Cutie cu flacon cu 90 de tablete a 280 mg/ tableta

Mod de administrare:

- Ca supliment alimentar zilnic, 6 tablete/zi, in doza unica (sau cel mult 2 doze de cate 3 tablete), dupa una dintre mese (sau 2 mese).

- Daca este nevoie de un imbold nutritional, se recomanda 6 tablete de Biobran Plus de trei ori pe zi dupa mese.

- In situatii speciale, ca adjuvant in tratamentul medicamentos sau remedii naturiste ale cancerului, administrati Bio Bran 250 sau BioBran 1000 (vedeti administrarea la BioBran 250 si 1000)

 Contraindicatie:

Ca si la BuioBran 250 si 1000, BioBran Plus este un supliment ce nu are nicio contraindicatie in afara de cazul in care este necesara administrarea imunosupresantilor (pentru reducerea imunitatii), situatie in care efectul dorit este cel invers acestora. Astfel, daca administrati imunosupresanti, nu administrati si BioBran deoarece anuleaza efectul acestora. A trecut de teste stricte de evaluare.

 
Informatii nutritionale si energetice/100g: proteine – 22,1g carbohidrati – 33,9g   lipide – 8g   fibre dietetice 80,2g sodiu 0,191g energie 311kcal/1300kj
 
Nutrientii din Drojdia de bere:
Aminoacizi:

Contine 50% de proteine constituite din multi aminoacizi dintre care  8 aminoacizi sunt esentiali corpului uman.

 Vitamine:

Contine vitamine extrem de importante in mentinerea unui metabolism sanatos si plin de energie (Vitamina B1, Vitamina B2, Vitamina B6, Vitamin B12, Niacin, Ergosterol, Choline, Folic Acid, Pantothenic Acid, Biotin, Inositol)

 Minerale:

Contine minerale importante precum calciu, magneziu, fier, zinc si potasiu ca de altfel si elemente precum cromul si selenium din drojdia de bere.(Calciu, Fosfor, Potasiu, Magneziu, Fier, Mangan, Zinc, Crom si Seleniu)

 Fibre dietetice:

Multa glucoza si mana se gasesc in peretii drojdiei de bere, constituind aproximativ 30 % din toate ingredientele ecesteia.

 
 Grupul de vitamine B din Drojdia de Bere si Efectele fiziologice scontate
 

Vitamina B1: Ofera metabolismului carbohidrati, grasimi si proteine, previne tulburarile mentale, beriberi, eclamptia, tulburari la nivel de maduva osoasa si altele.

Vitamina B2: Ajustarea metabolismului si a nutrientilor, tratarea bolilor de piele, asista cresterea, tratarea /prevenirea alcolismului si intarirea vederii.

Vitamina B6: Ajustarea metabolismului de amino acizi, prevenire/tratament de alergii si boli de piele.

Acid nicotinic: Ajustarea metabolismului de carbohidrati, actioneaza ca un catalizator pentru oxidare/dezoxidare in interiorul organismului si previne bolile de piele precum pellagra.

Acid Pantotenic: Ajustarea metabolismului de grasimi si carbohidrati.

Biotin: Prevenire/tratament de boli de piele, anomalii musculare si alopecia (caderea parului).

Folic Acid: Sinteza la nivel de proteine, flux sangvin marit si tratament pentru anemie.

Choline: Ajustarea metabolismului in ceea ce privesc acizii grasi, sinteza de lipide fosfate si prevenirea grasimilor la nivelul ficatului.

Inositol: Factor inhibator pentru  grasimile din ficat.

 
 

 


Pentru informatii suplimentare va rugam sa vizitati o parte din site-urile cu informatii despre produsul BioBran:

www.biobran.org

ww.dhdeurope.sk

www.jafra.gr.jp

www.daiwa-pharm.com

sau ne puteti contacta pe adresa:

medici@chemomed.ro

 

 

 

 

 

 
 
 
(cuvinte cheie: biobran, bio bran, MGN 3 Arabinoxilan, imunostimulent, terapia antineoplazica, terapia anticanceroasa, sistem imunitar, imbunatateste sistemul imunitar, adjuvant in chimioterapie, reduce efectele negative ale chimioterapiei, tratamentul leucemiei, leucemia, cancer de san, cancer de ficat, cancer de prostata, cancer la prostata, cancer, efectele imunitatii, imunitatea in cancer, tratament naturist, natural, tratament naturist al cancerului, prevenirea cancerului, prevenirea naturala a cancerului, prelungirea vietii bolnavului de cancer, tratament eficient al cancerului de san, tratament eficient al cancerului de prostata, tratament eficient al cancerului de colon, tratament eficient al cancerului de plaman, tratament eficient al cancerului hepatic, tratament cancer cu metastaze, tratament eficient cancer grad 4, tratament eficient cancer grad 2, 3, refacerea naturala a imunitatii, lupta eficient impotriva cancerului, creste pofta de mancare, creste rezistenta organismului la imbolnaviri, creste imunitatea impotriva virusilor, cel mai bun impotriva cancerului, cel mai bun in tratamentul cancerului, natural impotriva cancerului, cel mai bun produs natural impotriva cancerului, cel mai bun in tratamentul natural al cancerului, cel mai bun in tratarea cancerului, cel mai bun adjuvant in tratarea cancerului, cel mai eficient in tratarea cancerului, cel mai eficient produs natural in tratarea cancerului, cele mai bune rezultate in tratarea cancerului, cel mai recomandat produs natural in tratarea cancerului, cel mai bun medicament impotriva cancerului, cel mai bun medicament ce trateaza cancerul, cel mai bun medicament in tratamentul cancerului, cel mai bun medicament natural impotriva cancerului, cel mai bun medicament natural ce trateaza cancerul, cancer de prostata, cancer de ficat, cancer pulmonar, cancer ovarian, cancer de san, cancer de colon, cea mai buna clinica ce trateaza cancerul in Romania si Europa, cele mai bune clinici ce trateaza cancerul, fundatii impotriva cancerului, fundatii ce lupta impotriva cancerului, cel mai eficient medicament in tratarea cancerului, cel mai eficient medicament impotriva cancerului, cel mai eficient medicament anticancer, cel mai eficient produs natural anticancer, cel mai eficient supliment anticancer, cel mai eficient supliment in tratamentul cancerului, cel mai eficient supliment contra cancerului, cel mai bun supliment contra cancerului, cel mai bun supliment impotriva cancerului, cel mai bun produs pentru cresterea imunitatii, cel mai eficient produs pentru cresterea imunitatii, cel mai bun produs natural pentru cresterea imunitatii, cel mai eficient produs natural pentru cresterea imunitatii, cel mai bun supliment natural de crestere a imunitatii, cel mai eficient supliment natural de cresterea imunitatii, cel mai puternic in cresterea imunitatii, cel mai puternic produs natural de cresterea imunitatii, cel mai puternic supliment natural de cresterea imunitatii, cel mai puternic imunostimulator, cel mai puternic produs natural imunostimulator, cel mai eficient produs natural imunostimulator, cel mai puternic supliment imunostimulator, cel mai eficient supliment imunostimulator, stimuleaza cel mai puternic imunitatea, cel mai puternic imunostimulant, cel mai eficient imunostimulant, cel mai bun supliment imunostimulant, cel mai bun produs natural imunostimulant, cel mai bun medicament de cresterea imunitatii, cel mai puternic medicament natural de cresterea imunitatii, cel mai puternic medicament natural imunostimulator, tratamentul cel mai eficient din lume impotriva cancerului, cel mai eficient medicament contra cancerului, tratament recomandat de toti medicii impotriva cancerului, tratament impotriva cancerului anticancer recomandat de medici, Clinici de tratament al cancerului in Romania, clinici de tratament al cancerului in europa, cea mai buna clinica de tratament al cancerului, anticancer, clinici de tratament al cancerului, clinici de tratament anticancer din Romania, cele mai bune clinici de tratament al cancerului din europa Romania, cea mai buna clinica de tratament in Romania europa, cele mai bune tratamente contra cancerului, cele mai bune tratamente anticancer, cele mai eficiente tratamente contra cancerului, cele mai eficiente tratamente anticancer, cel mai eficient tratament natural impotriva cancerului, cel mai eficient tratament natural anticancer, cel mai eficient tratament medicamentos natural impotriva cancerului, cel mai eficient tratament medicamentos natural anticancer, cel mai recomandat medicament anticancer, cel mai recomandat medicament contra cancerului, cel mai recomandat produs de catre medici impotriva cancerului, cel mai recomandat medicament de catre medici impotriva cancerului, cel mai recomandat medicament de catre medici anticancer, cel mai recomandat supliment natural impotriva cancerului, cel mai eficient tratament medicamentos impotriva cancerului, cum te poti trata in mod natural impotriva cancerului, cel mai eficient supliment nutritiv natural impotriva cancerului, anticancer, cel mai bun supliment nutritiv recomandat de medici, cel mai bun supliment nutritive recomandat de medicii din toata lumea, cel mai eficient supliment nutritiv recomandat de medicii din europa, cel mai eficient supliment nutritiv din europa, cel mai bun supliment nutritiv din europa, cel mai cautat supliment alimentar din Romania, europa, cel mai bun supliment alimentar impotriva cancerului, cel mai recomandat supliment alimentar impotriva cancerui, cel mai bun medicament natural din lume, cel mai bun tratament natural din lume contra cancerului, fundatii anticancer din Romania, fundatii de lupta contra cancerului din Romania, ce recomanda fundatiile anticancer, cine imi poate spune care este cel mai bun tratament natural impotriva cancerului, cele mai bune tratamente naturale, cele mai eficiente produse naturale, cel mai bun magazine online de produse naturale de calitate, suplimente naturale de calitate, produse naturale de cea mai buna calitate, cele mai recomandate produse natural de cresterea imunitatii, cele mai eficient produs de cresterea imunitatii, cel mai bun supliment alimentar natural de crestere a imunitatii, cela mai bun produs natural recomandat de medici pentru cresterea imunitatii, cel mai bun produs pentru cresterea imunitatii, cel mai bun produs imunostimulator, cel mai bun supliment imunostimulator, cel mai recomandat imunostimulator de catre medici, cel mai bun imunostimulator natural din Romania, imunostimulator natural eficient, medicament imunostimulator, cel mai bun medicament imunostimulator, anticancer, imunostimulator recomandat de medici, ce imunostimulator recomanda medicii, creste eficient imunitatea, cresterea imunitatii, previne cancerul, previne aparitia cancerului, cel mai eficient in prevenirea cancerului, cel mai bun produs natural pentru prevenirea cancerului, anticancer, cel mai bun supliment alimentar pentru prevenirea cancerului, anticancer, cel mai bun supliment alimentar natural de prevenirea cancerului, anticancer, cancer, cancerului, impotriva cancerului, anticancer, tratament anticancer, tratament impotriva cancerului, cel mai bun centru de tratament al cancerului, cel mai bun centru de tratament al cancerului din Romania, cel mai bun centru de tratament al cancerului din europa, centre de tratament, clinici, spitale, clinici de tratament al cancerului, spitale din bucuresti, cele mai bune spitale)
 

 

 
 
Recomanda unui prieten  |  Printeaza | Alte produse
 
 
 
 
Cosul dvs.(0)
Comenzi telefonice
021 332 7102
021 332 7164
 
Recomandari
 
THERMO DERM – Acum elimini natural tensiunea musculara si articulara
Pret: 26,00 RON
Detalii
HISTOFREEZER - Trateaza negii fara anestezie, durere sau cicatrice
Pret: 380,00 RON
Detalii
PHYSIOPACK - Pachet cu gel pentru terapie rece sau calda
Pret: 39,53 RON
Detalii
 
 
Iveron Soft