Logo chemomed - www.chemomer.ro
 
 
Natto NKCP - Reduce natural riscul de tromboza
Disponibilitate: disponibil
021 332 7164
Cum cumpar ?
 
 
Prezentare produse
Denumire Dimensiuni Pret  
Natto NKCP, 125mg / tableta, cutie x 60 tablete Lungime: 1.00 cm
Latime: 1.00 cm
Inaltime: 1.00 cm
103,00 RON
Pune in cos
 

NKCP® Nattokinase

Filtrat si purificat din cultura bacilului Subtilis Natto - supliment natural esential pentru buna functionare a circulatiei si reducerea riscului aparitiei trombozei.

 

Despre Natto si Natto NKCP (numit mai simplu NKCP)

 

Natto este o mâncare tradiþionala japoneza din boabe de soia fermentate care este consumatã de secole. Este considerata o delicatesã dãtãtoare de sãnãtate având un miros si gust specific. Cercetãrile stiintifice au demonstrat motivul pentru care Natto este benefic sãnãtãþii — bacilul subtilis natto (bacteria care se formeazã in timpul procesului de fermentare) produce proteine funcþionale (inclusiv nattokinase) care ajuta in mod sãnãtos si complet natural corpul sa-si mentina vâscozitatea optima sangvina. Natto este, de aceea , o hrana importantã pentru cei care vor sã reducã riscul apariþiei trombozei (formarea cheagurilor de sânge) — un factor cheie in bolile inimii si a producerii infarctului acut, doua din cele mai mari frecvente si periculoase boli din societatea actualã, si a trombozei acute – afectiune frecventa a celor ce cãlãtoresc foarte mult cu avionul. Aceasta prezintã un interes particular pentru cei ce doresc o alternativã sãnãtoasã, non-medicamentoasã in vederea unei bune circulaþii venoase. 

 

Problema consumului de natto este cunoscutã: gustul, mirosul si textura sunt neplãcute; poate conþine cantitati mari din vitamina K2 care poate interfera cu tratamentele cu medicamentele ca Warfarin; reactia poate varia mult de la marca la marca in cazul natto; si natto nu este prea raspandit in afara Japoniei. Acum Daiwa Pharmaceutical Ltd – Japonia a produs natto NKCP - nattokinaseun extract standardizat din cultura bacilului natto disponibil in tablete mici, fara nici un miros din care mare parte a vitaminei K2 a fost extrasa – astfel încât oricine se poate acum bucura de beneficiile consumului de natto!

Natto NKCP nu este un medicament si nu are o actiune medicala; ceea ce face este sa ajute corpul sa-si controleze propria vâscozitate a sângelui (regleaza natural mecanismul de autocontrol al vâscozitatii sângelui).

Inovatorul Natto NKCP este inodor, utilizat de vegetarieni si nu conþine Vitamina K sau ingrediente modificate genetic (GMO free). De aceea nu afecteazã coagularea sângelui si poate fi luat in siguranþa ,chiar si pe termen lung, fara a cauza riscul apariþiei hemoragiilor.


Ce este esential la Natto NKCP?

Una dintre caracteristicile natto este faptul ca pãstreazã neschimbate elementele nutritionale initiale ale boabelor de soia, acestea reprezentând materia prima, dar conþine de asemenea si elementele nutriþionale produse de cãtre bacilul “subtilis natto „ Printre  elementele constitutive ale natto, proteina functionala nattokinase  este in centrul atenþiei. Aceasta proteina functionala este concentrata in pudra uscata obtinuta prin filtrarea culturii bacililor, astfel fiind eliminat mirosul specific Natto.

Ingrediente:
Nattokinase -Extractul brevetat din cultura bacilului din Natto, celuloza microcristalina ( agent de crestere ), dextrina rezistent
ã (agent de crestere ), eteri zaharati din acizi grasi ( emulsificator ), dioxid siliconic, serlac ( invelis ). Ingrediente nemodificate genetic (GMO free)

Prezentare:
Fiecare tableta de 300 mg conþine 125 mg de extract din cultura bacilului din Natto. Sunt 60 tablete intr-o cutie.

Administrare:

2-4 tablete in timpul sau dupa masa de seara (recomandare)


Funcþionalitate:

Ingredientul functional in mâncarea natto si in extractul Natto
NKCP responsabil pentru reducerea riscului pentru tromboze este o proteina ( numita Nattokinase) produsa de bacilul din natto (B. subtilis natto). Aceasta este una dintre proteinele cu greutati moleculare diferite continuta de natto. Activitatea sa este confirmata la nivelul abilitatii sale de a hidroliza substraturile sintetice pentru plasmina si fibrina. Natto NKCP are un efect trombolitic in vitro si in vivo prin ingestie si efectul sau este comparat cu activatorul plasminogen (t-PA). S-a confirmat ca NKCP descompune si inactiveazã inhibitorul activatorului de plasminogen (PAI-1) in cultura sistemului celular reducând si vâscozitatea sângelui. Ingestia Natto NKCP reduce inhibitorul activatorului de plasminogen (PAI-1) si ajuta activatorul plasminogen (t-PA) sa lucreze eficient. t-PA activeazã plasmina si reduce fibrina din sange. Totusi, Natto NKCP faciliteazã activarea reactiei in cascada a fibrinalizei prin reducerea PAI-1 si ajuta la mentinerea echilibrului intre coagulare si fibrinolizã. In consecinta ingestia  Natto NKCP duce la dizolvarea fibrinolizei excesive. 

Intrebãri frecvente:

Intrebare: Cine a izolat pentru prima data componenta activa din natto?

Raspuns:Componenta activa principala din natto este o enzima care a fost pentru prima data izolata si identificata de dr. Hiroyuki Sumi in anul 1980, un cercetãtor al Ministerului Educatiei din Japonia. Dr Sumi a denumit aceasta enzima "Nattokinase", spunând la acel moment despre ea ca arata "o potenta neintalnita la alte enzime".  Natto NKCP ( se poate numi mai simplu NKCP) este un extract brevetat de înalta calitate din Natto care conþine o mare concentratie de Nattokinase.

 

Intrebare: Este Natto NKCP diferit fata de alte produse din nattokinase ?
Raspuns: Da, Natto NKCP este diferi de alte produse care contin natto. Natto NKCP este fãcut din bacilopeptide F, in timp ce celelalte produse nattokinase sunt din  subtilisin proteaza. Avantajul bacilopeptidelor F este faptul ca sunt anticoagulante mai puternice decât subtilisin proteaza. Natto NKCP reactioneaza împotriva cheagurilor de sânge (previne tromboza).

Exista si un DVD, care explica mai bine de ce Natto NKCP este diferit de alte produse.

 

Intrebare: Este Natto NKCP un medicament?

Raspuns: Natto NKCP nu are un efect direct asupra vascozitatii sângelui. Ceea ce face este sa ajute cresterea eficientei mecanismului de autocontrol al corpului. Fãcând acest lucru, daca vâscozitatea sângelui este prea ridicata, corpul devine capabil s-o reducã singur. Nu interfereazã coagularea normala a sângelui.

 

Intrebare: De ce sa folosesc Natto NKCP pentru a-mi mentine fluxul sanguin la nivel optim când pot sa folosesc aspirina aceasta fiind mult mai ieftina?

Raspuns:Aspirina este un medicament care are un efect direct asupra coagulãrii sângelui. Afectând in mod direct fiziologia organismului uman poate cauza probleme. De exemplu, chiar daca exista beneficii in urma utilizãrii aspirinei, (si trebuie respectata opinia medicului) nu trebuie uitat faptul ca aspirina este un medicament puternic. Per total este un medicament relativ sigur luând in considerare utilizarea lui actuala la nivel mondial, dar utilizarea sa pe termen lung a fost asociata cu cancerul pancreatic, iritatii gastrointestinale, sângerãri stomacale, ulcer gastric, hipersensibilitate la administrare, alergii, hemoragia si inflamarea creierului (sindromul Reye). NattoNKCP nu este un medicament si nu are o actiune medicala; ceea ce face este sa ajute corpul sa-si controleze propria vâscozitate a sângelui. De aceea nu afecteazã coagularea sângelui si poate fi luat in siguranta ,chiar si pe termen lung, fara a cauza riscul aparitiei hemoragiilor. Poate fi luat si împreuna cu anticoagulanti ca Warfarina, totuti întotdeauna veti fi sfãtuit sa apelati la doctor in vederea stabilirii daca consumul de suplimente nutritive va este benefic in cazul in care luati anumite medicamente sau sunteti intr-o situatie medicala specifica.

 

 

Intrebare: Cat de sãnãtos este consumul de Natto NKCP?

Raspuns: Natto NKCP este un supliment natural extrem de sigur fara a prezenta contraindicatii sau efecte secundare, chiar si in cantitati mari sau pe perioade de timp îndelungate. Daca sunteti in tratament (de exemplu pentru tratarea trombozei), ar trebui totusi sa consultati medicul înainte de a adãuga dietei dumneavoastre suplimenti alimentari.

 

Intrebare: Daca iau Natto NKCP pentru a-mi ajuta circulatia pe perioada unui drum lung cu avionul, cu cat timp înainte ar trebui sa încep sa mi-l administrez?

Raspuns: Natto NKCP trebuie luat cu cel puþin 8 ore înaintea zborului pentru a fi eficient. Ideal este ca persoana respectiva sa înceapã sa-si administreze zilnic NattoNKCP cu câteva zile înaintea zborului (cate 1-2 tablete/ zi in timpul sau dupa masa de seara).

 

Intrebare: Poate Natto NKCP sa-i ajute pe cei care au tensiune ridicata?

Raspuns:Exista multe cauze ale tensiunii ridicate si acest lucru trebuie discutat cu medicul. Dupã spusele dr. Maeda de la Daiwa Pharmaceutical imbunatatirea circulatiei periferice poate duce la scãderea tensiunii. De fapt, in timpul unor teste clinice japoneze efectuate pe oameni, cu NattoNKCP, unui subiect i-a scãzut tensiunea, acesta suferind de hipertensiune arteriala. Deci merita cu adevãrat încercat acest lucru dar nu înainte de a va sfãtui cu medicul dvs..

 

Intrebare: Poate fi Natto NKCP utilizat de vegetarieni?

Raspuns: Natto NKCP este si de natura vegetariana, deoarece conþine ceara de serlac ca invelis, dar nu este potrivit pentru „vegetarienii stricti” (vegans - http://en.wikipedia.org/wiki/Vegan) –persoane care refuza utilizarea produselor testate pe animale . (serlacul este clasificat drept vegetarian de cãtre Societatea Vegetarienilor din Marea Britanie)

 

Intrebare: Cum trebuie administrat Natto NKCP?

Raspuns:Este recomandatã administrarea de la 2 pana la 4 tablete  tablete in fiecare zi in timpul sau dupã cina.

 

Intrebare: Cum este digerat si absorbit extractul din cultura de bacili Natto?
Raspuns
:  Proteina functionala conþinuta de Bacillus subtilis natto este separata in peptide si amino acizi in stomac si duoden in acelasi fel ca proteinele normale si intra in sânge dupã ce a fost absorbita in peretele intestinului subtire. Totusi, absorbtia este mai eficienta daca extrasul este luat împreuna cu mâncare decât pe stomacul gol pentru ca activitatea extrasului reduce pH-ul sub 5. 

Intrebare: Este posibila crearea unei condiþii fizice a corpului uman care sa fie natural rezistenta la tromboza prin consumul excesiv de Natto?
Raspuns
:  A fost descoperit faptul ca proteina functionala din partea vâscoasa a Natto are abilitatea sa mentina sistemul circulator sãnãtos. Totusi, acest lucru depinde intr-o oarecare mãsura de tipul de Natto sau chiar de particularitatea lotului fabricat cu acest extract. In contradictie cu acest fapt, extractul din cultura bacilului de Natto din Natto NKCP este obtinuta din partea vâscoasa a Natto, din care mirosul, vâscozitatea si vitamina K2 au fost aproape eliminate, si care contine o cantitate fixa de proteina functionala. De aceea Natto NKCP este sigur si usor  de consumat indiferent daca va place sau nu gustul Natto.

Intrebare: Am temeri cu privire la nivelul ridicat de vitamina K2 conþinut in Natto.
Raspuns:  Bacillus subtilis natto din Natto (nu din Natto NKCP) produce o cantitate mare de vitamina K2 in intestinul uman. Prin urmare, oamenii care iau medicamente ca Warfarina trebuie sa evite sa ia produse care contin doar  Natto deoarece acesta poate intensifica efectul acestor medicamente!

La Natto NKCP, dat fiind faptul ca Bacillus subtilis natto si Vitamina K2 au fost in mare parte eliminate din extract, se poate consuma acest supliment cu încredere. 

Intrebare: De ce este acest produs testat si pe animale?

Raspuns:Este întotdeauna regretabilã cauzarea suferintei, dar nu trebuie uitat faptul cã existã reglementãri legale cu privire la noile extracte nutritive ca acesta, ce prevãd testarea acestora inclusiv prin efectuarea studiilor pe animale. Toate componentele si ingredientele suplimentilor nutritivi existenti pe piata in ziua de azi au fost testate mai devreme sau mai târziu, de asemenea daca asemenea teste au fost realizate cu destul timp in urmã, sau dacã un produs nou este pur si simplu o combinare a unor ingrediente deja testate, noul produs poate fi considerat netestat pe animale. Fiind un extract nutritiv nou, testele au fost necesare in cazul NattoNKCP.

 
Natto NKCP® este un produs 100% natural - ajuta la mentinerea sãnãtoasa a circulatiei sanguine – fiind un supliment alimentar din extract din boabe de soia fermentate (Natto) ce este consumat frecvent in Japonia si de secole este recunoscut ca fiind benefic sanatatii, mai ales sistemului vascular (regland natural mecanismul de autocontrol al vâscozitatii sângelui).

Natto NKCP nu este un medicament si nu are o actiune medicala; ceea ce face este sa ajute corpul sa-si controleze propria vâscozitate a sângelui (regleaza natural mecanismul de autocontrol al vâscozitatii sângelui).

Inovatorul Natto NKCP este inodor, utilizat de vegetarieni si nu contine Vitamina K sau ingrediente modificate genetic (GMO free). De aceea nu afecteazã coagularea sângelui si poate fi luat in siguranta ,chiar si pe termen lung, fara a cauza riscul aparitiei hemoragiilor.




NKCP
GHID PENTRU MEDICI
Purificat si filtrat din cultura de Bacillus subtilis natto

Introducere

I.  Sustinere (documentatie)

II.  Dezvoltarea NKCP

III.  Evidenta NKCP ca hrana functionala

1.      Ingredient functional

2.      Mecanismul de actiune

3.      Date stiintifice despre NKCP:

1.      Studiu pe animale

a.      Efectul trombolitic in vivo al administrarii orale de NKCP intr-un model experimental al trombolizei la sobolani

b.      Relatia intre ingerarea de NKCP si efectele sale asupra oamenilor

2.      Actiunea antitrombotica

a.      Efectul antitrombotic al NKCP la sobolani

b.      Efectul antitrombotic/fibrinolitic al NKCPului

3.      Actiunea de reducere a vascozitatii sangelui

a.      Efectul NKCP asupra vascozitatii sangelui

b.      Studiu asupra vascozitatii sangelui la voluntari

4.      Generalitati (teste clinice pe oameni)

a.      Efectul fibrinolitic si antitrombotic al NKCP la administrarea orala

IV.  Stabilitate

1.      Depozitare – stabilitate

2.      Caldura – stabilitate

3.      Efectul pH

V.       Studii despre siguranta

VI.      Doza standard

VII.  Specificatia NKCP

VIIIDeterminarea activitatii si ingredientul functional

1.      Testarea activitatii bacilopeptidazelor

2.      Testare pentru determinarea ingredientului functional (ELISA)

IX.    Referinte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cuvinte cheie: reduce aparitia cheagurilor de sange, regleaza vascozitatea sangelui, reduce riscul aparitiei trombozei, previne infarctul, tromboza acuta, in calatorii, regleaza natural vascozitatea sangelui, nu contine vitamina k, nu afecteaza coagularea sangelui, nu cauzeaza aparitia hemoragiilor, dizolvarea fibrinolizei excesive, echilibru intre coagulare si fibrinoliza, produs natural impotriva cheagurilor de sange, previne si trateaza tromboza, nu interfereaza coagularea normala a sangelui, controleaza propria vascozitate a sangelui, nu afecteaza coagularea sangelui, poate fi luat impreuna cu anticoagulanti, cel mai bun produs in reducerea cheagurilor de sange, cel mai bun medicament natural in reducerea cheagurilor de sange, cel mai bun supliment natural in reducerea cheagurilor de sange, cel mai bun supliment nutritiv in reducerea cheagurilor de sange, cel mai bun produs impotriva cheagurilor de sange, cel mai bun medicament natural impotriva cheagurilor de sange, cel mai bun supliment alimentar impotriva cheagurilor de sange, cel mai eficient produs impotriva cheagurilor de sange reducerea cheagurilor de sange, cel mai eficient supliment alimentar natural impotriva cheagurilor de sange reducerea cheagurilor de sange, cel mai eficient medicament natural impotriva cheagurilor de sange reducerea cheagurilor de sange, cel mai bun produs ce reduce riscul aparitiei trombozei, cel mai bun produs natural ce reduce riscul aparitiei trombozei, cel mai bun supliment ce reduce riscul aparitiei trombozei, cel mai bun supliment nutritiv natural ce reduce riscul aparitiei trombozei, cel mai bun medicament natural ce reduce riscul aparitiei trombozei, tromboza acuta, cel mai bun produs ce reduce impotriva tratamentul trombozei, tromboza acuta, cel mai bun produs natural ce reduce impotriva tratamentul trombozei, cel mai bun supliment natural ce reduce impotriva tratamentul trombozei, tromboza acuta, mai bun supliment alimentar natural ce reduce impotriva tratamentul trombozei, tromboza acuta, mai bun medicament natural ce impotriva tratamentul trombozei, tromboza acuta, tratamentul trombozei, tromboza acuta, eficient in tratamentul trombozei, eficient in reducerea aparitiei trombozei, medicament recomandat de medici impotriva trombozei, supliment natural recomandat de medici impotriva trombozei, tromboza acuta,  medicament recomandat de medici in tratamentul trombozei, tromboza acuta, medicament recomandat de medici in reducerea aparitiei trombozei, medicament natural recomandat de medici impotriva trombozei, reduce natural aparitia trombozei, tromboza acuta, previne natural infarctul, cel mai bun produs in prevenirea infarctului, cel mai bun produs natural in prevenirea infarctului, cel mai medicament produs in prevenirea infarctului, cel mai bun medicament natural in prevenirea infarctului, cel mai bun supliment natural in prevenirea infarctului, cel mai bun supliment alimentar natural in prevenirea infarctului, recomandat de medici in prevenirea infarctului, eficient medicament recomandat de medici in prevenirea infarctului, medicament natural recomandat de medici in prevenirea infarctului, supliment recomandat de medici in prevenirea infarctului, supliment natural recomandat de medici in prevenirea infarctului, supliment alimentar natural recomandat de medici in prevenirea infarctului, regleaza vascozitatea sangelui, regleaza natural vascozitatea sangelui, cel mai bun produs natural ce regleaza vascozitatea sangelui, cel mai bun medicament natural ce regleaza vascozitatea sangelui, cel mai bun supliment natural ce regleaza vascozitatea sangelui, cel mai bun supliment alimentar natural ce regleaza vascozitatea sangelui, regleaza vascozitatea sangelui, regleaza natural vascozitatea sangelui, cel mai eficient produs natural ce regleaza vascozitatea sangelui, cel mai eficient medicament natural ce regleaza vascozitatea sangelui, cel mai eficient supliment natural ce regleaza vascozitatea sangelui, cel mai eficient supliment alimentar natural ce regleaza vascozitatea sangelui, recomandat de medici in reducerea reglarea vascozitatii sangelui, eficient medicament recomandat de medici in reducerea reglarea vascozitatii sangelui, medicament natural recomandat de medici in reducerea reglarea vascozitatii sangelui, supliment recomandat de medici in reducerea reglarea vascozitatii sangelui, supliment natural recomandat de medici in reducerea reglarea vascozitatii sangelui, supliment alimentar natural recomandat de medici in reducerea reglarea vascozitatii sangelui, cel mai bun cand stai prea mult pe scaun sau in masina, cel mai bun cand te dor picioarele, reduce aparitia cheagurilor de sange, regleaza vascozitatea sangelui, reduce riscul aparitiei trombozei, previne infarctul, tromboza acuta, in calatorii, regleaza natural vascozitatea sangelui, nu contine vitamina k, nu afecteaza coagularea sangelui, nu cauzeaza aparitia hemoragiilor, dizolvarea fibrinolizei excesive, echilibru intre coagulare si fibrinoliza, produs natural impotriva cheagurilor de sange, previne si trateaza tromboza, nu interfereaza coagularea normala a sangelui, controleaza propria vascozitate a sangelui, nu afecteaza coagularea sangelui, poate fi luat impreuna cu anticoagulanti, cel mai bun produs in reducerea cheagurilor de sange, cel mai bun medicament natural in reducerea cheagurilor de sange, cel mai bun supliment natural in reducerea cheagurilor de sange, cel mai bun supliment nutritiv in reducerea cheagurilor de sange, cel mai bun produs impotriva cheagurilor de sange, cel mai bun medicament natural impotriva cheagurilor de sange, cel mai bun supliment alimentar impotriva cheagurilor de sange, cel mai eficient produs impotriva cheagurilor de sange reducerea cheagurilor de sange, cel mai eficient supliment alimentar natural impotriva cheagurilor de sange reducerea cheagurilor de sange, cel mai eficient medicament natural impotriva cheagurilor de sange reducerea cheagurilor de sange, cel mai bun produs ce reduce riscul aparitiei trombozei, cel mai bun produs natural ce reduce riscul aparitiei trombozei, cel mai bun supliment ce reduce riscul aparitiei trombozei, cel mai bun supliment nutritiv natural ce reduce riscul aparitiei trombozei, cel mai bun medicament natural ce reduce riscul aparitiei trombozei, tromboza acuta, cel mai bun produs ce reduce impotriva tratamentul trombozei, tromboza acuta, cel mai bun produs natural ce reduce impotriva tratamentul trombozei, cel mai bun supliment natural ce reduce impotriva tratamentul trombozei, tromboza acuta, mai bun supliment alimentar natural ce reduce impotriva tratamentul trombozei, tromboza acuta, mai bun medicament natural ce impotriva tratamentul trombozei, tromboza acuta, tratamentul trombozei, tromboza acuta, eficient in tratamentul trombozei, eficient in reducerea aparitiei trombozei, medicament recomandat de medici impotriva trombozei, supliment natural recomandat de medici impotriva trombozei, tromboza acuta,  medicament recomandat de medici in tratamentul trombozei, tromboza acuta, medicament recomandat de medici in reducerea aparitiei trombozei, medicament natural recomandat de medici impotriva trombozei, reduce natural aparitia trombozei, tromboza acuta, previne natural infarctul, cel mai bun produs in prevenirea infarctului, cel mai bun produs natural in prevenirea infarctului, cel mai medicament produs in prevenirea infarctului, cel mai bun medicament natural in prevenirea infarctului, cel mai bun supliment natural in prevenirea infarctului, cel mai bun supliment alimentar natural in prevenirea infarctului, recomandat de medici in prevenirea infarctului, eficient medicament recomandat de medici in prevenirea infarctului, medicament natural recomandat de medici in prevenirea infarctului, supliment recomandat de medici in prevenirea infarctului, supliment natural recomandat de medici in prevenirea infarctului, supliment alimentar natural recomandat de medici in prevenirea infarctului, regleaza vascozitatea sangelui, regleaza natural vascozitatea sangelui, cel mai bun produs natural ce regleaza vascozitatea sangelui, cel mai bun medicament natural ce regleaza vascozitatea sangelui, cel mai bun supliment natural ce regleaza vascozitatea sangelui, cel mai bun supliment alimentar natural ce regleaza vascozitatea sangelui, regleaza vascozitatea sangelui, regleaza natural vascozitatea sangelui, cel mai eficient produs natural ce regleaza vascozitatea sangelui, cel mai eficient medicament natural ce regleaza vascozitatea sangelui, cel mai eficient supliment natural ce regleaza vascozitatea sangelui, cel mai eficient supliment alimentar natural ce regleaza vascozitatea sangelui, recomandat de medici in reducerea reglarea vascozitatii sangelui, eficient medicament recomandat de medici in reducerea reglarea vascozitatii sangelui, medicament natural recomandat de medici in reducerea reglarea vascozitatii sangelui, supliment recomandat de medici in reducerea reglarea vascozitatii sangelui, supliment natural recomandat de medici in reducerea reglarea vascozitatii sangelui, supliment alimentar natural recomandat de medici in reducerea reglarea vascozitatii sangelui, cel mai bun cand stai prea mult pe scaun sau in masina, cel mai bun cand te dor picioarele, reduce aparitia cheagurilor de sange, regleaza vascozitatea sangelui, reduce riscul aparitiei trombozei, previne infarctul, tromboza acuta, in calatorii, regleaza natural vascozitatea sangelui, nu contine vitamina k, nu afecteaza coagularea sangelui, nu cauzeaza aparitia hemoragiilor, dizolvarea fibrinolizei excesive, echilibru intre coagulare si fibrinoliza, produs natural impotriva cheagurilor de sange, previne si trateaza tromboza, nu interfereaza coagularea normala a sangelui, controleaza propria vascozitate a sangelui, nu afecteaza coagularea sangelui, poate fi luat impreuna cu anticoagulanti, cel mai bun produs in reducerea cheagurilor de sange, cel mai bun medicament natural in reducerea cheagurilor de sange, cel mai bun supliment natural in reducerea cheagurilor de sange, cel mai bun supliment nutritiv in reducerea cheagurilor de sange, cel mai bun produs impotriva cheagurilor de sange, cel mai bun medicament natural impotriva cheagurilor de sange, cel mai bun supliment alimentar impotriva cheagurilor de sange, cel mai eficient produs impotriva cheagurilor de sange reducerea cheagurilor de sange, cel mai eficient supliment alimentar natural impotriva cheagurilor de sange reducerea cheagurilor de sange, cel mai eficient medicament natural impotriva cheagurilor de sange reducerea cheagurilor de sange, cel mai bun produs ce reduce riscul aparitiei trombozei, cel mai bun produs natural ce reduce riscul aparitiei trombozei, cel mai bun supliment ce reduce riscul aparitiei trombozei, cel mai bun supliment nutritiv natural ce reduce riscul aparitiei trombozei, cel mai bun medicament natural ce reduce riscul aparitiei trombozei, tromboza acuta, cel mai bun produs ce reduce impotriva tratamentul trombozei, tromboza acuta, cel mai bun produs natural ce reduce impotriva tratamentul trombozei, cel mai bun supliment natural ce reduce impotriva tratamentul trombozei, tromboza acuta, mai bun supliment alimentar natural ce reduce impotriva tratamentul trombozei, tromboza acuta, mai bun medicament natural ce impotriva tratamentul trombozei, tromboza acuta, tratamentul trombozei, tromboza acuta, eficient in tratamentul trombozei, eficient in reducerea aparitiei trombozei, medicament recomandat de medici impotriva trombozei, supliment natural recomandat de medici impotriva trombozei, tromboza acuta,  medicament recomandat de medici in tratamentul trombozei, tromboza acuta, medicament recomandat de medici in reducerea aparitiei trombozei, medicament natural recomandat de medici impotriva trombozei, reduce natural aparitia trombozei, tromboza acuta, previne natural infarctul, cel mai bun produs in prevenirea infarctului, cel mai bun produs natural in prevenirea infarctului, cel mai medicament produs in prevenirea infarctului, cel mai bun medicament natural in prevenirea infarctului, cel mai bun supliment natural in prevenirea infarctului, cel mai bun supliment alimentar natural in prevenirea infarctului, recomandat de medici in prevenirea infarctului, eficient medicament recomandat de medici in prevenirea infarctului, medicament natural recomandat de medici in prevenirea infarctului, supliment recomandat de medici in prevenirea infarctului, supliment natural recomandat de medici in prevenirea infarctului, supliment alimentar natural recomandat de medici in prevenirea infarctului, regleaza vascozitatea sangelui, regleaza natural vascozitatea sangelui, cel mai bun produs natural ce regleaza vascozitatea sangelui, cel mai bun medicament natural ce regleaza vascozitatea sangelui, cel mai bun supliment natural ce regleaza vascozitatea sangelui, cel mai bun supliment alimentar natural ce regleaza vascozitatea sangelui, regleaza vascozitatea sangelui, regleaza natural vascozitatea sangelui, cel mai eficient produs natural ce regleaza vascozitatea sangelui, cel mai eficient medicament natural ce regleaza vascozitatea sangelui, cel mai eficient supliment natural ce regleaza vascozitatea sangelui, cel mai eficient supliment alimentar natural ce regleaza vascozitatea sangelui, recomandat de medici in reducerea reglarea vascozitatii sangelui, eficient medicament recomandat de medici in reducerea reglarea vascozitatii sangelui, medicament natural recomandat de medici in reducerea reglarea vascozitatii sangelui, supliment recomandat de medici in reducerea reglarea vascozitatii sangelui, supliment natural recomandat de medici in reducerea reglarea vascozitatii sangelui, supliment alimentar natural recomandat de medici in reducerea reglarea vascozitatii sangelui, cel mai bun cand stai prea mult pe scaun sau in masina, cel mai bun cand te dor picioarele, reduce aparitia cheagurilor de sange, regleaza vascozitatea sangelui, reduce riscul aparitiei trombozei, previne infarctul, tromboza acuta, in calatorii, regleaza natural vascozitatea sangelui, nu contine vitamina k, nu afecteaza coagularea sangelui, nu cauzeaza aparitia hemoragiilor, dizolvarea fibrinolizei excesive, echilibru intre coagulare si fibrinoliza, produs natural impotriva cheagurilor de sange, previne si trateaza tromboza, nu interfereaza coagularea normala a sangelui, controleaza propria vascozitate a sangelui, nu afecteaza coagularea sangelui, poate fi luat impreuna cu anticoagulanti, cel mai bun produs in reducerea cheagurilor de sange, cel mai bun medicament natural in reducerea cheagurilor de sange, cel mai bun supliment natural in reducerea cheagurilor de sange, cel mai bun supliment nutritiv in reducerea cheagurilor de sange, cel mai bun produs impotriva cheagurilor de sange, cel mai bun medicament natural impotriva cheagurilor de sange, cel mai bun supliment alimentar impotriva cheagurilor de sange, cel mai eficient produs impotriva cheagurilor de sange reducerea cheagurilor de sange, cel mai eficient supliment alimentar natural impotriva cheagurilor de sange reducerea cheagurilor de sange, cel mai eficient medicament natural impotriva cheagurilor de sange reducerea cheagurilor de sange, cel mai bun produs ce reduce riscul aparitiei trombozei, cel mai bun produs natural ce reduce riscul aparitiei trombozei, cel mai bun supliment ce reduce riscul aparitiei trombozei, cel mai bun supliment nutritiv natural ce reduce riscul aparitiei trombozei, cel mai bun medicament natural ce reduce riscul aparitiei trombozei, tromboza acuta, cel mai bun produs ce reduce impotriva tratamentul trombozei, tromboza acuta, cel mai bun produs natural ce reduce impotriva tratamentul trombozei, cel mai bun supliment natural ce reduce impotriva tratamentul trombozei, tromboza acuta, mai bun supliment alimentar natural ce reduce impotriva tratamentul trombozei, tromboza acuta, mai bun medicament natural ce impotriva tratamentul trombozei, tromboza acuta, tratamentul trombozei, tromboza acuta, eficient in tratamentul trombozei, eficient in reducerea aparitiei trombozei, medicament recomandat de medici impotriva trombozei, supliment natural recomandat de medici impotriva trombozei, tromboza acuta,  medicament recomandat de medici in tratamentul trombozei, tromboza acuta, medicament recomandat de medici in reducerea aparitiei trombozei, medicament natural recomandat de medici impotriva trombozei, reduce natural aparitia trombozei, tromboza acuta, previne natural infarctul, cel mai bun produs in prevenirea infarctului, cel mai bun produs natural in prevenirea infarctului, cel mai medicament produs in prevenirea infarctului, cel mai bun medicament natural in prevenirea infarctului, cel mai bun supliment natural in prevenirea infarctului, cel mai bun supliment alimentar natural in prevenirea infarctului, recomandat de medici in prevenirea infarctului, eficient medicament recomandat de medici in prevenirea infarctului, medicament natural recomandat de medici in prevenirea infarctului, supliment recomandat de medici in prevenirea infarctului, supliment natural recomandat de medici in prevenirea infarctului, supliment alimentar natural recomandat de medici in prevenirea infarctului, regleaza vascozitatea sangelui, regleaza natural vascozitatea sangelui, cel mai bun produs natural ce regleaza vascozitatea sangelui, cel mai bun medicament natural ce regleaza vascozitatea sangelui, cel mai bun supliment natural ce regleaza vascozitatea sangelui, cel mai bun supliment alimentar natural ce regleaza vascozitatea sangelui, regleaza vascozitatea sangelui, regleaza natural vascozitatea sangelui, cel mai eficient produs natural ce regleaza vascozitatea sangelui, cel mai eficient medicament natural ce regleaza vascozitatea sangelui, cel mai eficient supliment natural ce regleaza vascozitatea sangelui, cel mai eficient supliment alimentar natural ce regleaza vascozitatea sangelui, recomandat de medici in reducerea reglarea vascozitatii sangelui, eficient medicament recomandat de medici in reducerea reglarea vascozitatii sangelui, medicament natural recomandat de medici in reducerea reglarea vascozitatii sangelui, supliment recomandat de medici in reducerea reglarea vascozitatii sangelui, supliment natural recomandat de medici in reducerea reglarea vascozitatii sangelui, supliment alimentar natural recomandat de medici in reducerea reglarea vascozitatii sangelui, cel mai bun cand stai prea mult pe scaun sau in masina, cel mai bun cand te dor picioarele, reduce aparitia cheagurilor de sange, regleaza vascozitatea sangelui, reduce riscul aparitiei trombozei, previne infarctul, tromboza acuta, in calatorii, regleaza natural vascozitatea sangelui, nu contine vitamina k, nu afecteaza coagularea sangelui, nu cauzeaza aparitia hemoragiilor, dizolvarea fi
 
 
Recomanda unui prieten  |  Printeaza | Alte produse
 
 
 
 
Cosul dvs.(0)
Comenzi telefonice
021 332 7102
021 332 7164
 
 
Iveron Soft