Logo chemomed - www.chemomer.ro
 
 
Despre noi
 

Compania farmaceutica CHEMOMED Intertrading SRL a fost infiintata in anul 2000 cu scopul de a promova si distribui la nivel national, in exclusivitate pe piata romaneasca, produse inovatoare pentru sanatate si frumusete.
           
            Partener al unor companii de prestigiu din S.U.A., Japonia, Germania, Franta, Olanda si Italia, compania noastra va ofera in exclusivitate produse inovatoare medicale, suplimente nutritive, dermocosmetice si naturiste, prezentate in prima parte a e-magazinului nostru.      
            Studiile efectuate de compania noastra au aratat un interes deosebit de mare la nivel mondial asupra produselor ce trateaza diferite probleme medicale utilizand medicina naturista sau remedii naturale recunoscute de medici si cosmetologi.

A) Produse

          Pe langa produsele importate in exclusivitate, compania noastra va pune la dispozitie o gama larga de alte produse. Astfel oferta noastra completa este compusa din urmatoarele grupe de produse: 
a) Produse importate in exclusivitate din S.U.A., Japonia, Germania, Franta, Olanda si Italia, produse inovatoare medicale, suplimente nutritive, dermato-cosmetice si cosmetice.
b) Medicamente si OTC-uri, oferta compusa dintr-o gama diversa de produse farmaceutice de import si indigene, mult utilizate in farmaciile din circuitul deschis
c) Substante laborator, o gama completa distribuita in orice cantitate si utilizate de farmacii, spitale si laboratoare.
d) Parafarmaceutice si ceaiuri, oferta completa mult utilizata in farmacii , plafar-uri, spitale si cabinete medicale
e) Ambalaje farmaceutice si cosmetice, utilizate atat in farmacii cat si in industria farmaceutica si cosmetica.

B)  Piata promovare/ vanzare:


            CHEMOMED Intertrading SRL, prin reprezentantii sai, promoveaza si distribuie la nivel national intreaga gama de produse catre urmatoarele segmente de piata:

  1. farmacii
  2. plafare
  3. spitale, policlinici
  4. cabinete medicale umane si veterinare
  5. magazine de cosmetica
  6. supermarket-uri
  7. cabinete/ saloane cosmetica
  8. saloane infrumusetare
  9. sali fittnes
  10. cluburi si federatii sportive
  11. persoane fizice
  12. altele

           
            CHEMOMED Intertrading SRL, prin promovarea produselor sale, vine in intampinarea problemelor dumneavoastra cu produse reprezentand solutii ale noului mileniu. Vi se adreseaza dumneavoastra, celor ce doriti sa beneficiati de tratamente naturiste, cu adevarat eficiente si pe termen lung.
            Apeland la noi beneficiati de:
- Distributie la nivel national in maximum 24 ore
- Produse de calitate
- Servicii gratuite post-vanzare din partea unui consultant ce va va oferi sprijin pe toata perioada programului dumneavoastra de utilizare a produselor
- Brosuri si materiale promotionale gratuite
- Promotii interesante

IMPORTANT!
CHEMOMED este o societate intr-o crestere continua si extindere, este mereu in cautare de personal cu experienta si loiali, cu ambitii atat pentru CHEMOMED cat si pentru ei insisi.
CHEMOMED va ofera posibilitatea unei pozitii intr-o societate in care ambitia personala si obiectivele comune merg mana in mana.
Daca doresti sa te alaturi echipei noastre, te rugam sa ne transmiti CV-ul tau pe adresa:
Speram sa auzim de tine cat de curand!
 
 
Cosul dvs.(0)
Comenzi telefonice
021 332 7102
021 332 7164
 
Recomandari
 
ELASTOPLAST- Bandaje adezive elastice
Pret: 31,55 RON
Detalii
TENSOPLAST SPORT - Bandaje elastice adezive Tensoplast
Pret: 22,07 RON
Detalii
STRAPPAL- Banda rigida imobilizatoare cu oxid de zinc hipoalergenic. Banda pentru tape / strap
Pret: 8,56 RON
Detalii
 
Iveron Soft