Logo chemomed - www.chemomer.ro
 
 
Bio Bran - N.N.- Bacau - Nici o zi fara BioBran
 
 

 

 

Sunt din Bacau si as dori in cateva randuri sa impartasesc celor ce au nevoie, din binefacerile miraculosului “BIO BRAN”.

In oct. 2006 mi-am depistat singura o adenopatie axilara stanga.Deoarece cu 2 ani inainte am suportat o extirpare de glanda mamara dreapta ( fara complicatii oncologice ),  am plecat la Institutul Oncologic Cluj pt. Investigatii .

Rezultatele de la I.O.C. au fost favorabile, fara probleme de natura oncologica .

Incet, incet starea sanatatii mele s-a degradat in mod vizibil, cu stari anxioase,de oboseala,scadere in greutate, apetit redus. Am plecat pt. alte investigatii la Spitalul de Urgenta “Sf. Ioan “ din Bucuresti unde credeam eu ca am cunostinte.

Nici acum nu stiu cum ,dar au reusit sa ma convinga sa ma operez. Mi-au extirpat lantul ganglionar axilar stang in totalitate.      

Au durat 2 luni pana la rezultatul histopatologic care a fost confirmat de mai multe laboratoare   TBC Ganglionar.Eu am in prezent 30 ani serviciu in mediu toxic.

Am primit 6 luni de tratament cu antibiotice, care s-au dovedit mai puternice decat citostaticele .

In luna mai 2007 am gasit pe internet informatii despre efectele si ajutorul suplimentului nutritiv BIO BRAN

De la inceput l-am luat cu incredere si efectele au inceput sa apara dupa o luna de zile.

Primul semn a fost aparitia poftei de mancare si cresterea in greutate.

Dar trebuie sa mentionez ca dat fiind diagnosticul meu am introdus in dieta consum de lichide de 2 litri pe zi.

Am respectat intocmai prescriptiile referitoare la administrare si anume primele 2 luni cate 3 plicuri pe zi ,apon un singur plic pe zi. In afara de BioBran am luat suplimente pentru anemie.

Acum pot sa spun ca sunt bine anlizele fiind in limita pozitiva a parametrilor impusi.

Mi-am reluat activitatea si pot spune ca sunt un om normal. Nu v-am spus totusi un lucru esntial-fara sa semene a lauda de sine-nu m-am trezit si nu m-am culcat fara rugaciuni catre Buna noastra Maica a Domnului, si catre fiul ei, Dumnezeul nostru, Sfantul Nectarie, Sfantul Ioan Rusu si toti sfintii nostri.

Dumnezeu sa va binecuvanteze sa puteti ajuta toate sufletele atinse de aceasta boala.

 

Cu sinceritate,N.N. Bacau.

 

P.S.

 

Desi eu sunt bine,avand lantul ganglionar extirpat, stresul, alimentatia, pot oricand sa declanseze un neoplasm oriunde. Din acest motiv tin foarte mult sa-mi pot continua tratamentul cu Bio Bran. Nu a fost nicio zi fara Bio Bran. Desi suna a reclama asa trebuie sa fie” Nici o zi fara Bio Bran   “sloganul pe care si noaptea il am in minte.

 
  comenteaza articolul   Imprima articola
 
 
 
 
Cosul dvs.(0)
Comenzi telefonice
021 332 7102
021 332 7164
 
 
Iveron Soft