Logo chemomed - www.chemomer.ro
 
 
Cum cumpar
 

Alege produsul
Cu ajutorul meniului din stanga, navigati in site pentru a alege produsul dorit. Cand ati ales produsul, este suficient sa apasati pe butonul “Pune in cos” pentru ca produsul sa ajunga in cosul dumneavoastra de cumparaturi.

Cosul de cumparaturi
Imediat ajungeti in pagina unde puteti vizualiza propriul dumneavoastra cos de cumparaturi. Aici aveti listate produsele pe care doriti sa le comandati. De asemenea aici puteti modifica cantitatea dorita sau sterge un produs daca nu mai doriti sa-l achizitionati.

Trimiterea comenzii
Pentru a comanda apasati pe butonul “Mergi la casa”. In pagina urmatoare vi se va solicita datele de utilizator. Daca nu ati mai cumparat de la noi, atunci completati formularul alaturat cu datele dumnevoastra necesare. Aceste date sunt necesare pentru facturare.

Date de facturare
Datele absolut necesare facturarii sunt specificate. Datele optionale sunt pentru a ne cunoaste mai bine clientii spre a venii in intampinarea dorintelor lor. Necompletarea lor nu influenteaza in nici un fel procesul de cumparare. Dupa completarea datelor, apasati cu incredere pe butonul “Trimite comanda ferma”.

Modalitatea de livrare si plata
Odata trimisa comanda, un angajat al magazinului va contacteaza pentru a confirma primirea comenzii.

Pentru orice alte nelamuriri cu privire la procesul de cumparare, asteptam cu interes mailul dumneavoastra la webmaster@chemomed.ro

 
 
Cosul dvs.(0)
Comenzi telefonice
021 332 7102
021 332 7164
 
Top vanzari
 
Teste rapide COVID-19, fabricate in Elvetia, Avizate de ANMDM, Kit x 25 teste rapide
Pret: 2.090,00 RON
Detalii
YayaBears - Ursuleti gumati cu multivitamine
Pret: 30,00 RON
Detalii
BOTO RIGEN - Emulsie antirid inovatoare, similar Toxina Botulinica
Pret: 179,00 RON
Detalii
 
Iveron Soft